perjantai 6. tammikuuta 2012

Apumies kaikkien aikojen työmies ja hurtin huumorin ystävä tarjoaa työvoimanvuokrausta tarpeisiinne ilman turhia presidentti Tarja Halosen Demla r.y:n ja muiden vastaavien proletariaatin tuki- eli diktatuurimaksuja

Apumies ja muuttomies Lehto Olavi tarjoaa palveluksiaan 50 €/alkava tunti Tampereella, Pirkanmaalla ja Hämeessä 

Ensisijassa tekstari / soitto:
044-3380291

Sähköpostiin tarkemmin / E-mail: talonmiespalvelu@gmail.comApumies- ja muuttomies kaikkien aikojen "Arbeit macht frei" - työmies ja hurtin huumorin ystävä tarjoaa työvoimaansa tarpeisiinne ilman turhia KGB-taustaisen presidentti Tarja Halosen Demla r.y:n ja muiden vastaavien proletariaatin tuki- eli diktatuurimaksuja kansantuotteemme vääristämiseksi ja rajattoman maahanmuuton tukimaksuiksi tulevaisuutemme tuhoksi. 
Valtio joka palvelee ihmisoikeudet unohtavaa systeemiä ja unohtaa kansan ja yksittäiset ihmiset ei ole mikään muu kuin rappeutuvan Rooman imperiumin tapainen turhake. Muistakaa ihmisyys palvelkaa ihmistä, älkää monikulttuurisuuden pappeja ja papittaria eli Moolokin kitaa ( Salaliitossa: RKP, Kokoomus, Vasemmistoliitto = kommarit, SDP ja Kepu), joka huutaa yhä uusia ihmisuhreja "mokutuksen" ja ihmisoikeuksiamme rikkovan syrjivän toimeentulo-, oikeus-, asumis- ja sosiaalipoliikan uhrialttarille.
E-mail: apumiespalvelua@gmail.com - puhelin ja tekstari: 044-3380291

Soppaa, saippuaa ja sielunhoitoa ilman saippuatehtaalle joutumista ;) 
Let`s do it ;) Apumiespalveluita tarpeisiinne vuorokaudenajasta riippumatta kun niin sovitaan 


Tehkäämme vaikka talkoilla töitä, mutta protestoikaamme pienyrittäjien kovaa verotusta, niin välillisinä kuin välittöminäkin veroina. Kenellä on varaa olla kuin ns. työttömänä ja passivoituna, kun kaupungit nostavat harrastetilojensa vuokria, rajaton maahanmuutto luo etuoikeuksia muille kuin alkuperäkansan edustajille, asunnonton suomalainen saa majoittua veneen alle ja porttikonkiin, ( eri asia on jos saavut jollain SPR-statuksella rikkaasta ja monikulttuurisuudestaan mainostetusta Aasiasta,  Afrikasta tmv:sta paikasta) jne. Järjestelmä hakee hurskastelussaan vertaa edesmenneestä "Neuvostoliitosta" joka suhteessa ja on ajatusrikollissyytteineen ja tuomioneen jo Josif Stalinin metodeissa ja toimissa.

Kuinka voimme naama peruslukemilla hyväksyä suomalaisiin kohdistuvan syrjinnän ja alistamisen, sekä komutaustaisten punaviherpeipojen valheellisen probagandan, sekä vielä maksamme ko. pravdasta lupamaksuina ja tilausmaksuina maanosamme kovimpien verojen lisäksi?

Välimerellisen EU:n yrittäjät ja ihmiset eivät ole niin verotettuja kuin tyhmät tsuhnat Tsuhna-Suomessa. Työvoimanvuokraus ja talkoot olkoon pelastuksemme ihmisarvoiseen elämään. Hurskastelun piikkiin menköön väitteet vaihtotyön verotuksellisuudesta. Kuka sitäkin valvoo esim EU:n mittakaavassa?

Mikä on siinä että pitkien etäisyyksien maassa Suomessa autoilun ja asumisen verotus on EU:n kärkeä? Mitä jää käteen kohtuulliseen ruokaan ja harrastamiseen? Känsiä vai masturbation?

Demlamafian uhri, rajattoman maahanmuuton ja islamin vastustaja 
Olavi Lehto-----------------------------------------------------
http://apumies.blogspot.com
------------------------------------------------